Londonban elég drágán lehet olyan prostituáltat szerezni, aki mellette tűzoltóként is dolgozik - derült ki Emma Carr esetéből. A nagy mellekkel megáldott nő kettős élete anyagilag kifizetődő, bár a szülei már kitagadták őt érte.

A 38 éves Emma Carr nagypályás, kettős életet él: egyik pillanatban tüzet olt, a másikban tüzet szít. Ugyanis az angol nő a londoni tűzoltóságon dolgozik, majd este felveszi a legszexibb fehérneműit, és call-girlként házhoz megy - írja róla a Sun. A lap szerint óránként 250-300 fontért (87.700-105.200 forintért) vállalja, hogy dolgozzon a kuncsafton, de az egyéjszakás kaland is szóba jöhet nála, ami 1300 fontot (456.000 forintot) kóstál, egyszóval nem mondható túl olcsónak.

"Játékos és csábítóan szexi" - írják róla egy - a Sun által meg nem nevezett - weboldalon (a róla készített fotókat itt nézheti meg). A Sun el is küldte egyik szexhiányos munkatársát a feladatra, jelentkezzen ügyfélként a Jade néven praktizáló, a fotók alapján jó nagy mellekkel rendelkező nőnél. Egy hotelszobában találkoztak, ahol a nő kerekperec kijelentette: "Azt csinálhatjuk, amit csak akarsz - normál határok között. Nincs egyetlen korbácsom vagy láncom se" - tette hozzá a félreértések elkerülése végett. A Sun riportre persze becsületesen nem vett részt semmilyen aktusban.

Az ITV műsorában is szerepelt Emma Carr, aki azzal indokolta a másodállását, hogy a polgári szakmájában nem keres elég pénzt. Állítása szerint így el tud utazni nyaralni, és jobb életkörülményeket tud biztosítani magának. Azt is elmondta, hogy heti egy napot dolgozik prostiként, plusz néha egy-egy óra még befigyel ezen kívül. A férfiak figyelmét régebben is felkeltő nőt a szülei kitagadták, amikor kiderült, mivel keresi a pénze nagy részét.