Ian Smith részegen próbált beleugrani a kerti medencébe a háromemeletes ház tetejéről. Elvétette az ugrást: többszörös csonttöréssel szállították kórházba.

Többszörös csonttöréssel ápolják az intenzív osztályon azt az amerikai egyetemistát, aki egy alkoholfűtötte házibulin a háromemeletes ház tetejéről próbált beugrani a kerti medencébe, és elvétette azt – írja a Daily Mail. Ian Smith, a Colorado State University hallgatója már maga is jócskán felöntött a garatra, amikor pusztán vagánykodásból felmászott a ház tetejére, és leugrott: és talán ezért vétette el, noha csak hajszállal a medencét.

Smith-nek a törött végtagjai mellett a gerince is súlyosan megsérült, és a helyszínre érkező mentők szerint óriási szerencséje van, hogy egyáltalán életben maradt. A szemtanúk szerint a medence szélére érkező, majd abba közvetlenül az ütközés után, ájultan belezuhanó Smith vére szinte szó szerint vörösre festette a medence vizét.

Jared Roberts, az eset egyik szemtanúja a 9 Newsnek elmondta: noha sokan kiabáltak a tetőre mászó, és onnan győzedelmesen integető fiatalembernek, hogy le ne ugorjon, ő csakazértis nekirugaszkodott, a földet érését kísérő, hátborzongatóan hangos puffanást pedig mindenki jól hallotta. A medencéből végül a többi diák húzta ki az eszméleten Smith-et, akit később a közeli Lovelandben található kórházba szállítottak. A Daily Mail értesülései szerint a diákok egyébként a tanév végét ünnepelték ilyen vadul.