Leslie Sandoval, aki a vád szerint feldarabolta és meggyilkolta hajléktalantársát, a szinte biztos halálbüntetést szeretné elkerülni egy vádalku segítségével. Az áldozatnak már csak az egyik lába hiányzik, a testének többi részét már megtalálták: a gyilkos pedig felajánlotta, hogy előadja a hiányzó testrészt, amennyiben nem ítélik halálra.

Feldarabolt áldozata levágott lábával kerülné el a majdnem biztos halálbüntetést egy tennessee-i hajléktalan, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy alkoholmámoros éjszakán megölte és feldarabolta az egyik társát – írja a Gawker. A férfi abban reménykedik, hogy amennyiben a h iányzó testrész nyomára vezeti a rendőröket, akkor elkerülheti a szinte biztos halálbüntetést. A történet érdekessége, hogy a negyvenöt éves Leslie Sandoval alig emlékszik az ominózus éjszakára: elmondása szerint az még megvan neki, hogy az áldozattal, az ötvenhárom éves Seth Fosterrel elindulnak inni, de onnantól kezdve teljes a homály, és a gyilkosságot magát is tagadja. Ennek ellenére állítja, hogy talán vissza tudna emlékezni arra, hol található Foster levágott lába, amely – testének többi részével ellentétben – máig nem került elő.

A gyilkosság még január elején történt, amikor a két, egyébként jó viszonyban lévő férfi egy kétnapos ivótúrát tervezett a környéken. Néhány nappal később a rendőrök egy közeli épületben megtalálták a feldarabolt Foster fejét, torzóját, és végtagjait, az egyik lába híján. A gyanú azonnal Sandovalra terelődött, aki az első vallomása során elismerte, hogy ő a tettes: először agyonverte társát, majd egy késsel feldarabolta. Vallomását azonban később visszavonta, és azóta csökönyösen ragaszkodik ahhoz, hogy nem emlékszik rá, mi történt a szóban forgó éjszakán.

Louis Sandovalt jelenleg a tennessee-i Anderson County Detention Centerben tartják fogva, ahonnan még óvadék ellenében sem szabadulhat. Az Independent Mail nemrég egy hosszú interjút is készített az előzetes letartóztatásban ülő férfival, aki többek közt elmondta: hosszú ideje jó barátságban volt Seth Fosterrel, akinek komoly alkoholproblémái voltak, és pont ő, vagyis Sandoval próbált többször a lelkére beszélni, hogy hagyjon fel a mértéktelen ivással.