Ifjabb Robert F. Kennedy feleségét holtan találták otthonában. A rendőrség információ szerint az 52 éves négygyerekes anya esetében az idegenkezűség kizárható. Nem ő az első a Kennedy családban, aki idő előtt halt meg, az igazán nehéz sorsú családban volt, akit lelőttek, más balesetben halt meg, vagy épp lezuhant a repülőjével.

Szerdán Mount Kisco-i otthonában holtan találták Robert F. Kennedy második feleségét, tájékoztatott a New York Post. Az újság információi szerint az 52 éves nő felakasztotta magát pajtájukban.  Azt biztosan lehet tudni, hogy Mary Kennedy kábítószer- és alkoholfüggőségben szenvedett.

A közeli barátok szerint a tragédia azért következett be, mert Mary Kennedy nem tudta feldolgozni, hogy házassága 18 év után véget ért.  A pár még 1994-ben házasodott össze, egy hónappal azután, hogy Robert Francis Kennedy elvált előző feleségétől. Bár a válást még nem mondták ki, a pár 2010 óta külön élt, és Robert Kennedy azóta Cheryl Hines színésznővel jár. A pár gyerekkorától ismerte egymást, Mary Kennedy 15 éves kora óta volt Bobby testvérének nagyon közeli barátnője.

A válás bejelentése után Mary Kennedy folyamatosan ivott, gyorshajtásért a vezetői engedélyét elvették, a rendőrség több esetben járt a házukban. A család ennek ellenére megpróbált segíteni neki, de támogatásuk, úgy látszik nem volt elegendő, hogy megmentsék. „Nem volt könnyű Bobby feleségének lenni”- nyilatkozta a közeli forrás.

„Emlékszem, tíz éve egy vacsorán Bobby mellett ültem, akivel sosem találkoztam előtte, és a combomra tette a kezét. Ilyen kapcsolatban éltek ők. Mary Kennedynek azzal, hogy bekerült a klánba, számos elvárásnak kellett megfelelnie. Legyen nyugodt, nevelje a gyerekeket, reprezentáljon, ha szükséges, tolerálja férje ügyeit, és csináljon úgy, mintha boldog lenne. Egyetlen vigasza a jóga és a meditáció maradt” - mesélte el a névtelen forrás.

Nem ő az első feleség, akinek sokat kellett nyelnie a híres név miatt. Ted Kennedy 1958-ban vette el Joan Bennettet feleségül. Házasságuk akkor romlott meg, amikor 1969-ben, egy parti után Ted Kennedy hazafuvarozta ismerősét, Mary Jo Kopechnét, de közben balesetet szenvedtek, és a nő meghalt. Ez nemcsak házasságának nem tett jót, hanem a Kennedy fiú elnöki reményeit kettévágta, annak ellenére, hogy sosem bizonyosodott be, hogy szorosabb kapcsolatok fűzték volna a hölgyhöz.

Michael sem volt jobb férj, ő 1981-ben házasodott. Neje, Victoria Gifford három gyereket is szült, és minden bizonnyal játszotta volna tovább a boldog feleséget, ha nem derül ki, hogy a férje legalább öt éven át folytatott viszonyt a család akkor 19 éves bébiszitterével. A kapcsolat a lány 14 éves korában kezdődött, de Michael Kennedy állítása szerint 16 éves koráig nem volt szexuális kapcsolata a lánnyal. A házasságnak ezzel vége szakadt, és szerencsétlen Michael a családi karmát folytatva 1997-ben egy síbalesetben a család szeme láttára vesztette életét.

A leghíresebb viszony mégis Marilyn Monroe-hoz és a két idősebb fiúhoz, J.F. Kennedyhez és öccséhez, Bobbyhoz köthető, akik egyaránt szeretői voltak a dívának. A színésznő először JFK-vel kezdett viszonyt, ám amikor kiderült, hogy a Kennedy fiúnak fontosabb a karrierje, mint ő, egy gyors cserével Robert Kennedy vigasztalta meg a depressziós színésznőt. Kapcsolatuk - és Monroe élete - addig tartott, míg a színésznő megfenyegette a fivéreket, hogy kitálal a kapcsolatukról a sajtónak. Nem sokkal később meghalt.