Veronica McFoy csigolyáit, szegycsontját és bordáit törte egy autóbalesetben. Három napot töltött roncsautójában, majd mivel senki sem mentette meg, magától mászott ki.

Veronica McFoy múlt hétfőn kisteherautójával egy virginiai földúton haladt. A jármű megcsúszott, és az útról egy növényekkel gazdagon benőtt földterületre esett. A kutya se járt arra, és ha valaki mégis az útra tévedt, nem láthatta a járművet, annyira eltakarta a bozót és a gaz – írja a Daily Mail.

A kétgyerekes anya csigolyáit, szegycsontját és bordáit törte. Három napot töltött a járműroncsban, kimászni képtelen volt (az ajtók beragadtak), üdítőt és esővizet fogyasztott. "Azon gondolkodtam, hogyan fogok kijutni. Nagyon, nagyon megsérültem. A hátam annyira fájt, hogy nem tudtam, mit tegyek. [...] Nem tudni, hogy képes vagy-e [kiszabadulni], nos, ez nehéz. Nem tudtam, mennyi erőm van."

Végül, minthogy nem mentette meg senki, magát mentette meg: egy franciakulccsal betörte a jármű hátsó ablakát, kimászott rajta, és elvergődött a legközelebbi útra, segítségért kiabálva.

"Vagy tízszer megütöttem az ablakot. Sosem gondoltam magam erősnek, de sokkal erősebb vagyok, mint hittem volna" – mondta el McFoy, akit végül alighanem felvett egy arra járó autós. Hamarosan elhagyhatja a kórházat. Egyelőre nyakmerevítőt visel, de tökéletesen fel fog épülni.