Zuhogó eső, trágárkodó szurkolók, picsagatyában és bugyiban tizenegyeseket rúgó lányok. Ezt a sportélményt tapasztaltuk meg Csepelen, ahol a szereplők meglepő lelkesedéssel próbálták kicsikarni a győzelmet.

A Viasat6 szakemberei is rájöttek, mennyire jó buli összekötni a nemi vágyakat a sporttal, ezért formabontó módon közelít a hamarosan induló foci Eb-hez, ezért aki valamiért nem akarja a magyar foci veretes neveinek szakértéseit hallani arról, hogy mit rontottak el a világ legjobb edzői, az átkapcsolhat hozzájuk a szünetekben, és megnézheti, hogy csinálják ezt a nők. Ez így persze nem lenne érdekes, de ezek a nők kevés ruhában vannak, konkrétan egy picsagatyában és egy melltartóban rúgnak tizenegyeseket. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a sportmúlttal rendelkező Éden Levi a hátékvezető, és a kommentárlegenda Horti Gábor összegzi majd az eseményeket, ki is jön egy műsor, ami csuklóból veri bármelyik állatot, akivel meg akarják jósoltatni a meccsek eredményeit.

Meccshangulat

A szebb napokat is látott Csepel FC otthonául szolgáló stadionban a keddi forgatási napon össze is jött minden férfi álma, hiszen az amúgy is erős alapanyagot megdobta egy komoly esőzés is. A pálya sajnos nem csúszott annyira, hogy igazi iszapbirkózást rendezzenek az Európa-bajnokságon is résztvevő nemzetek színeibe alulöltöztetett lányok, de azért így is sok pluszt tett hozzá. A készítőknek szerencsére sikerült focihangulatot varázsolni, a minilelátókon végül is voltak annyian, mint egy Vasas–MTK szuperrangadón szoktak lenni, és néha még a jó stílus is emlékeztetett az igazi lelátókéira. “Nem lássuk az idomokat” – panaszkodott a szünetben az egyik néző, akinek nem tetszett, hogy a nagy esőre való tekintettel esőkabátot adtak a lányokra. Ők sem sokáig örülhettek ennek, Anglia egyik képviselője szóvá is tette csapattársának, hogy a veséje és a méhe is fáj. A bulit nem csak az eső lassította, a pálya másik oldaláról el kellett zavarni a csepeli gerelyhajítókat, mert állandóan ott sportoltak a háttérben, ráadásul ruha is volt rajtuk, ami teljesen ellentétes a Büntető szellemiségével.

Sportélmény

A tizenegyeseket meglepően komolyan vették a lányok, akik közül a szervezők elmondása szerint többen is tudnak valamennyire focizni – ez az általunk látott produkción nem feltétlenül látszott –, ráadásul sikerült annyira belenyúlni a jóba, hogy az oroszoknál található egy igazi orosz is, a portugálokat pedig egy brazil lány erősíti.

A lebilincselően izgalmas párbajok eredményeit nem árulnánk el, de annyit elmondhatunk , hogy Éden Levinek még a sárga lapot is meg kellett villantani két pajzán vigyor és sípszó közt, volt kötekedés a szurkolókkal, drámai pillanatok és meglepően focihoz hasonlító lövések. Meg persze csöcsök, mellek és seggek, jó vizesen.