Bíróságon végződött három brit édeshármasa, mert az egyikük, akit kicsit kihagytak az akcióból, féltékenységében el akart lopni egy órát. Aztán feldöntött egy cd-állványt, a lemezeket nem tudta sorrendben visszatenni, ezért két órán át tartó tortúrában volt része, baseballütővel, csavarhúzóval fenyegették, többször megpofozták.

A 27 éves London melletti, barkingi Aaron Samuels, a 22 éves Brooke Reid és egy meg nem nevezett áldozat édeshármasa a snaresbrooki bíróságon végződött, miután az áldozatot két órán keresztül bántalmazták, mert megpróbált ellopni egy karórát - írja a Daily Mail.

Az egész azzal kezdődött, hogy Samuels áthívta magához Reidet és az áldozatot, és gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy hármas szexről lesz szó. A dolog viszont leginkább abból állt, hogy Samuels és Reid egymásnak esett, míg a későbbi áldozat a partvonalról figyelt, unatkozott, és féltékenykedett.

Az áldozat egy idő után megunta a gyertyatartó szerepét, ezért elindította a később a bíróságon végződő események láncolatát azzal, hogy megpróbált ellopni egy karórát. Samuels észrevette, és többször megpofozta a nőt, majd nekilökte egy cd-állványnak, ami ettől felborult. Az áldozat próbálta visszarakni a cd-ket, de nem tudta helyes sorrendben visszapakolni a lemezeket, ezért Samuels egy baseballütővel kezdte fenyegetni, a bekapcsolódó Reid pedig egy csavarhúzóval.


Nagyobb térképre váltás

Aztán Reid megrúgta és megpofozta a nőt, majd az arcába harapott. Samuels közben elment egy ostorért, és arra kényszerítette a nőt, hogy tolja le a nadrágját, hogy meg tudja csapni az ostorral a nő hátát és fenekét. Ezután Reid lépett ismét akcióba, megharapta a nő karját, majd arra kényszerítette, hogy vodkát igyon. Ezután tudott a nő valahogy elmenekülni, és egy járókelő segítségét kérte, hogy el tudjon menni a rendőrségre.

Két monoklija lett, számos zúzódása, és a bíróságra benyújtott papírok szerint depressziós lett az eset után, valamint a munkáját is elvesztette a támadás következményei miatt. Azóta is nehezen alszik, és a családján kívül képtelen megbízni az emberekben.

A tortúra két órán át tartott, az áldozat beszámolója szerint támadói,  miközben őt bántalmazták, folyamatosan kényeztették is egymást különféle módokon.

Az eset még tavaly nyáron történt, a bírósági tárgyalás most zárult le. Samuels 14 hónap börtönbüntetést kapott, Redi 24 hónapot, valamint további 9 hónap próbára bocsátást, mert a bűncselekményt egy korábbi próbára bocsátás ideje alatt követte el, amit azért kapott, mert egy bárban megvágta egy nő arcát egy üveggel.