Pasija hétéves gyerekével feküdt le a húszéves nő

2012.05.25. 10:35
Az amerikai Alicia Gastont pedofíliával vádolják. Ügyvédje szerint semmi nem utal arra, hogy védence megrontotta volna a fiatal fiút, ráadásul jelenleg azt sem lehet tudni, ki tette meg a feljelentést a nő ellen.

Kivételesen nem tanárról van szó, de azért így is sokak megdöbbenését váltotta ki annak a 20 éves nőnek a tette, aki a gyanú szerint egy hétéves fiúval közösült. Az amerikai North Fairmountból származó Alicia Gaston a vád alapján pasija gyerekét kívánta meg annyira, hogy nem tudta visszatartani magát – írja a Daily Mail.

Gastont nemi erőszak vádjával helyezték őrizetbe, 75.000 dolláros óvadék fejében távozhat, és ameddig le nem zárul az ügy, semmilyen kapcsolatba nem kerülhet a 13 évvel fiatalabb megrontottal. Greg Cohen, a nő ügyvédje szerint semmi nem utal arra, hogy pedofil hajlamai lennének védencének, ráadásul eddig teljesen büntetlen előéletű.

wmn450

Az ügy május 29-én kerül bíróság elé, azt viszont egyáltalán nem tudni, ki tette meg a feljelentést. Női pedofilok valamivel ritkábban kerülnek elő a férfiaknál, ennek megfelelően ezek az esetek nagy port is kavarnak. 2009-ben Angliában derült ki egy bölcsődei gondozónőről, hogy több gyereket is szexuálisan zaklatott .