Amikor éppen nem a West Midlands-i rendőrség munkáját segítette, a 29 éves Rebecca Morris modellkarrierjét építgette, és a róla készült bugyis, melltartós fotókat fel is töltötte az internetre. Bár eljárás is indulhatott volna ellene a másodállása miatt, de úgy tűnik, megúszta büntetés nélkül.

A West Midlands-i rendőrség egyik 29 éves munkatársa, Rebecca Morris a vezetőség tudta nélkül fehérneműs képeken állt modellt, és a fotókat fel is töltötte a Facebookra is. A képek egy részén a helyi rendfenntartó szervek tagja (police community support officer - PCSO) egy kék Volkswagen előtt pózol kevés ruhában, hol tüllszoknyában, melltartóban, farmerdzsekiben néz a kamerába, de van olyan fotó is, ahol csak a kabátnak köszönheti, hogy semmi nem látszik a melleiből

A Daily Mail értesülései szerint Rebecca Morrisnak saját honlapja is van, amelyen modellként hirdeti magát, vagyis lehet, hogy csak hirdette. „Mindenki tudja, hogy Rebecca egy csinos lány, de nem túl sok szakmaiságra vall, ha valaki, aki bűnmegelőzéssel, járőrözéssel foglalkozik, félmeztelen fotókat rak fel a Facebookra. Nem hiszem, hogy a főnökei tudnak erről, ha mégis tudomást szereznek róla, biztosan leszedetik vele a képeket” – nyilatkozta az egyik kollégája. A West Midlands-i rendőrség nem kívánta megerősíteni, hogy az egyik PCSO valóban modellkedik, de Morris édesapja megerősítette, hogy gyermekéről van szó. Hozzátette, a lányok mind szívesen pózolnak a kameráknak.

Julian Harper a rendőrség képviseletében elmondta, a munkatársaik figyelmét felhívták arra, hogy amikor valamit megosztanak a közösségi oldalakon, akkor bizony magánéletük egy szelete nyilvánossá válik, és ezért felelősségre is lehet vonni őket. Ha pedig valami olyasmit tesznek fel, amit egyáltalán nem tartanak megfelelőnek feletteseik, akkor eljárás indulhat ellenük. Hozzátette, megvizsgálták Morris ügyét, és nem tesznek további lépéseket és nem is kívánják kommentálni az esetet.