Mao Sugiyama sok pénzért tette fogyasztható étellé egykori hímtagját, öten is jelentkeztek rá. A beszámolók szerint nem túl finom.

Lehengerlően izgalmas ajánlatot tett ki Twitterre április 13-án a tokiói transzexuális Mao Sugiyama: 100 000 yenért, azaz nagyjából 280 000 forintért bárki megízlelheti a farkát - írja a Calorielab. Na most nem a szokásos ‘mindenki kapja be' üzenetről beszélünk, mivel Sugiyama a szó szoros értelmében étkezési célokra ajánlotta fel feleslegessé vált hímtagját, golyókkal és zacskóval együtt.

Sugiyama még márciusban műtette le nemi szervét, azóta műanyag zacskóban, fagyasztva tartotta a nagy eseményre, amin egy hordozható gázpalack segítségével nyilvánosan párolta és fűszerezte meg, hogy aztán felszolgálhassa öt lelkes vendégének a nem mindennapi lakomát. Mivel Japánban midnenre van igény, így itt is gyorsan sikerült megtalálni a jelentkezőket. Egy 32 éves manga-művész kísérletnek fogta fel, egy 30 körüli pár kíváncsi volt, egy 22 éves nőt érdekelte, milyen érzés, az ötödik kóstoló pedig maga a rendezvény megálmodója volt, aki szerint csak egyszer adódik ilyen alkalom az életben.

Bár a reakciót nagyrészét törölték, szerencsére maradt pár élménybeszámoló. Az egyik résztvevő csalódásának adott hangot, mert “olyan állaga volt, mint egy radírnak, és pár rágás után ki kellett köpni.” A herék ezzel szemben halízűek voltak, bár kívülről kemények, belül pedig nyálkásak voltak.

Több mélyreható részletet nem közöltek, ezért soha nem tudjuk meg, milyen íze van külön a herezacskónak. A japán rendőrség szerint semmi törvénybe ütközőt nem követett el senki, aki részt vett az étkezésben.