Eric Arty laza fogadást nyert meg: el kellett csábítania egyik dögös tanárnőjét. A sikere sokáig kérdéses volt, egy másik fogadó srác kis híján beelőzte, de végül lekamerázták egy meghitt légyottjukat a tanárnővel, így 100 dollárt nyert a srác. A tanárnak az állása bánta az átverést.

Száz dollár (24.700 forint) volt a tét azon a fogadáson, amelyet négy diák kötött egy New York-i iskolában. A fogadás lényege az volt, ki tudja gyorsabban elcsábítani Julie Warningot, az iskola global-studies (globális tanulmányok) tanárát. A Gawker szerint az utóbbi három hónap azzal telt, hogy az öt srác körüludvarolta a 26 éves tanárnőt.

A 18 éves Eric Arty lett a győztes végül. Ő minden óra után odament Warninghoz, és folyamatosan fűzte, aminek meg is lett az eredménye. A nő állítólag mit sem tudott az egész fogadásról. A végkimenetel az eseményeket végigkövető Andrew Cabrera szerint nem volt egyértelmű, egy másik srác elég közel állt a diadalhoz.

Persze bizonyíték is került a győzelemhez: egy kamerával felvették a tanár és a diák intim pillanatait egy játszótéren. A haverok az esetet elsőként lehozó New York Post példányait lengetve, "Eric's da man!" (Eric, a férfi!) kiálásokat kántálva ünnepelték a fogadás győztesét. Arty egyébként tagadja, hogy a Post által közölt fotón a tanárnő lenne, akit azóta felfüggesztettek állásából.