Éppen egy újabb YouTube videót rögzített Serge Murphy gördeszkás, amikor egy trükkje után nem tudott megállni, és kicsúszott deszkájával az útra. Egy szabályosan közlekedő kamion elé. Annyit tudni, hogy túlélte a balesetet.

Serge Murphy egy nem túl ismert, leginkább a trükkjeit a YouTube-ra feltöltő deszkás. Jellemzően néhány ezren nézték meg a korábbi videóit, de a héten egy csapásra elterjedt a neve egy baleset miatt.

Éppen a legújabb YouTube videóját forgatta a massachusettsi Lowellben, amikor egy trükk után nem tudott megállni a deszkájával, és kicsúszott a járdáról az útra, ahol pont jött egy teherautó, ami elcsapta.

Az egészet felvette az operatőre, és természetesen a videót feltöltötték a megosztóra. Így a korábban a néhány ezres nézettségi kategóriába tartozó Murphy azonnal berobban, a videóját már több mint 120 ezre nézték meg, és más megosztókon is terjed. Az ütközés tényleg durva, Murphy állapotáról gyakorlatilag semmit sem tudni, csak annyit, hogy túlélte a balesetet.

A felvételen látszik, hogy az autó több méterre elrepíti a deszkást, aki ülve csúszott előre az aszfalton. Talán ez volt a szerencséje, hogy nem is a fejére érkezett, és az autó sem darálta be maga alá.