horoszkóp

Meztelenséggel próbál pénzt szerezni a féllábú japán futónő

2012.06.07. 19:49
Már a japán paralimpikonok is a "nincs pénz, van test" harapófogójába kerültek. Az amputált lábú Maja Nakanisi is kénytelen volt beállni a sorba, így meztelen naptárt készített, hogy ezzel pénzelje indulását a londoni paralimpiai játékokon.

Maja Nakanisi lábát egy acélgerenda trafálta telibe pár éve, de a nő szerencsére túlélte a kegyetlen balesetet. A 21 évesen megsérült nő nem tört meg, speciális művégtagot csináltatott, és most futókarrierén dolgozik, hogy anyagilag állni tudja az idei londoni paralimipián való indulását - írja a Buzzfeed.

Úgy döntött, a finanszírozást egyedi módon oldja meg: naptárt dobott a piacra, melynek minden oldalán egy-egy meztelen fotó van róla. A képek ténylegesen a művészi vonalat képviselik, a legerotikusabb részlet rajtuk a sportoló - amúgy igen feszes és kerek - feneke.

000 Hkg7409773
Fotó: Takao Ochi

Talán bizarrnak tűnhet első olvasatra, hogy egy művégtagos nő mutatja meg a testét, de a végeredmény teljesen korrekt. Egyedül a kisportolt, izmos nőket nem kedvelők fanyaloghatnak a képeken.

000 Hkg7409775
Fotó: Takao Ochi

Sportfanoknak érdemes tudni Maja Nakanisiről, hogy a T44-es kategóriában (egy láb térd alatt amputálva) 200 méter síkfutásban és távolugrásban is ő tartja az ázsiai rekordot. Ő volt ráadásul az első japán nő, aki szerepelhetett a 100 méteres síkfutás döntőjében a 2008-as pekingi paralimpián.