Zanib Khan négy rabbal is elhitette, hogy ha kijönnek, a csajuk lesz. Összesen tíz órát töltött erotikus telefonokkal, természetesen szerelmes leveleket is kapott.

Egy évre lecsukták azt a nőt, aki hosszú órákat töltött rabokkal való telefonszexeléssel - írja a Daily Mail. Zanib Khan leginkább dílereket és rablókat részesített hasonló örömökben, és mivel börtönőrként dolgozott, jó lehetősége volt kapcsolatba lépni a rabokkal. A 27 éves nőnél több levelet is találtak, amiben az angliai Brixtonban található börtön lakói áradoztak telt ajkairól, a rendőrség szerint négy rabbal tartott fent kapcsolatot.

Mint kiderült, Khannak elég balhés környezete van, az apja és a fiúja is ült már. A nő persze azzal védekezik, hogy mindez csak fantázia volt, de a hatóságok szerint ez egyértelműen kimeríti az intim viszony fogalmát, amit természetesen nem lehet folytatni rabokkal. Március 10. és november 22. között dokumentáltan legalább 10 órányi telefonszexet bonyolított le, amit úgy oldottak meg, hogy a rabok vagy az anyjukéként jelölték meg Khan számát, vagy a barátnőjükéként.

Khan viszonya a négy rabbal egyébként meglehetősen komolynak tűnt, hiszen a szerelmes levelek egytől egyig arról árulkodnak, hogy amikor kikerülnek, tényleg felvennék a kapcsolatot a börtönőrrel. “Csak arra a napra tudok gondolni, amikor kilépek a kapukon, és meglátom a gyönyörű csajomat” – írta neki Daryl Smith, aki civilben amúgy heroint árult a rászorulóknak. “Egész nap csókolóznék veled” – hódított a szintén hasonló munkakörben tevékenykedő Timothy Iyegbe.

Az Egyesült Királyságban nagyjából 6000 női börtönőr van, pedig csak 1980-tól engedélyezték számukra az állás betöltését, addig féltették őket a molesztáló raboktól. Női börtönőr természetesen nem végezhet testüregmotozást, és elvileg a rabokkal is csak korlátozottan léphetnek kapcsolatba.