horoszkóp

Szexuális bűnözőkre vadászott az amerikai férfi

2012.06.09. 08:57
Patrick Drum két olyan férfit gyilkolt meg, akiket korábban nemi erőszakért ítéltek el. A sorozatgyilkost komoly embervadászat után fogták el, épp amikor harmadik áldozatát készült megölni. A férfi kijelentette: addig öldöste volna az erőszaktevőket, amíg meg nem állítják.

Szexuális bűnözőkre vadászó sorozatgyilkost tartóztattak le Amerikában – írja a Daily Mail. A harmincnégy éves Patrick Drum két olyan embert lőtt le, akik korábban már álltak bíróság előtt nemi erőszakért. A férfit akkor kapcsolták le, amikor épp útban volt harmadikként kiszemelt áldozata házához, hogy vele is végezzen.

Patrick Drum nem tagadta tettét, sőt, kihallgatása során azt is elmondta, hogy tekintélyes listája volt szexuális bűnözőkből, és egészen addig öldöste volna őket, ameddig meg nem állítják. A két áldozata közül a huszonnyolc éves Gary Lee Blantont 2001 novemberében ítélték el nemi erőszakért, míg az ötvenhat éves Jerry W. Ray kiskorú megrontásáért került bíróság elé 2002 augusztusában.

Érdekesség, hogy Patrick Drum maga is négy évet ült börtönben, méghozzá kábítószerrel való visszaélésért, és egy hónapig nem mással, mint későbbi áldozatával, Gary Lee Blantonnel osztotta meg a celláját Washington állam büntetésvégrehajtó intézetében, a Walla Walla State Penitentaryben. Az önbíráskodó Drumot előre kitervelt gyilkosságért akár halálra is ítélhetik.