18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Benzinkúton gyújtotta fel exét az amerikai férfi

2012.06.12. 19:04
A 40 éves nő a közös gyerekükért ment a kúthoz, ahol az egyedül érkező Roosevelt Mondesir összelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta, majd elmenekült. Az esetet a benzinkút biztonsági kamerái is megörökítették.

Súlyosan megégett az a 40 éves nő, akit egykori barátja, nem mellesleg közös gyerekük apja gyújtott fel egy amerikai benzinkúton - írja a Daily Mail. A férfinál kés is volt, mégis egy sokkal brutálisabb módját választotta sérelmei megtorlásának, és benzinnel locsolta le a nőt.

Roosevelt Mondesir azért találkozott az ismeretlen nevű nővel, mert azt beszélték meg, ott veszi fel a gyereket. A férfi persze nélküle érkezett, és egyből elkezdte benzinnel locsolni, ezért a nő bemenekült a boltba, ahol megpróbálta kizárni az 52 éves egykori barátját.

A biztonsági kamerák megörökítették az előzményeket, és a végeredményt is, amikor a nő lángokban állva rohant vissza a helyre. A teherautó-sofőrként dolgozó Mondesir gyalog menekült el, helikopterekkel és kutyákkal három órányi keresés után találták meg.

Korábban is voltak már párkapcsolati gondjai a Floridában élő párnak, februárban a férfi exe bútorait törte össze, később pedig olyan SMS-eket is küldött neki, amiben arra utalt, hogy csak a bosszúra tud gondolni. A nő valószínűleg túléli a brutális támadást.