A mexikói Gabriela Manriquezt akkor ölték meg, amikor épp meggyilkolt férjét gyászolta. A huszonöt éves nőt először fejbelőtték, majd Molotov-koktélokkal égették el a halottasházba betörő fegyveresek. A támadásban nyolc gyermek is megsérült.

Meggyilkolt férje temetésén öltek meg egy fiatal nőt Mexikóban, Ciudad Juárezben – írja a Daily Mail. A huszonöt éves Gabriela Manriquezre és a gyászoló családra a szertartás közben fegyveresek rontottak: a nőt fejbe lőtték, a halottasházat Molotov-koktélokkal dobálták tele, majd elmenekültek. A támadásban az özvegy azonnal meghalt, nyolc gyermek égési sérüléseket szenvedett.

Gabriela Marinquez férjét múlt szombaton lőtték agyon, szintén Juárezben. A városi rendőrség ugyan még nem erősítette meg, de nagyon valószínű, hogy a mészárlásnak köze van a különböző helyi drogmaffiák egymás közti leszámolásához, hiszen a támadás módja, és az, ahogy a fegyveresek kiválasztották áldozatukat, majd végeztek vele, egyértelműen előre megtervezett és profin végrehajtott gyilkosságra utal.

A gyilkos városként emlegetett Ciudad Juárezben nagyon gyakoriak a drogkartellek egymás közti leszámolásai, és gyakorlatilag ennek köszönhető, hogy Karacsi, Fokváros és Bejrút mellett az egyik legveszélyesebb település a földön. A városban tavaly 1933 ember esett gyilkosság áldozatául.