A huszonkét éves Megan Crafton orálisan elégítette ki az indianapolisi Shelbyville High School kosárlabdacsapatának tizenhét éves sztárját. A nőt letartóztatták, de óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Letartóztatták azt a huszonkét éves edzőnőt, akit korábban azzal gyanúsítottak, hogy orális szexet folytatott iskolája egyik diákjával, annak kocsijában - írja a Daily Mail. Megan Crafton, aki az indianapolisi Shelbyville High School cheerleadereinek edzőjeként dolgozott, saját maga ment el a rendőrségre, miután megtudta, hogy a fiút már kihallgatták az ügyben.

Crafton valószínűleg nem kap letölthető büntetést, hiszen a vád mindössze fiatalkorú elcsábításának vétsége. A nőt, aki egyébként gyűrűs menyasszony, óvadék ellenében már szabadon is engedték.

Az edzőnő beismerte bűnösségét, és azt is bevallotta, hogy már január óta tart viszonyuk a fiatal kora miatt meg nem nevezett, tizenhét éves diákkal, aki egyébként az iskola kosárlabdacsapatának egyik legtehetségesebb játékosa. A Shelbyville High School szóvivője nem kívánta kommentálni az esetet, és arról sem adott felvilágosítást, hogy az eset után fogják-e még alkalmazni a nőt.