A kínai Csang Si először elütötte férje szeretőjét és annak négyéves kislányát, majd meztelenre vetkőzve akadályozta meg, hogy elsősegélyt kapjanak. A kislány ezért a helyszínen meghalt: a nőt gyilkosság vádjával akár halálra is ítélhetik.

Bizarr féltékenységi dráma zajlott egy Kína déli részén található városban, Linyiben. A Daily Mail információi szerint egy nő először autójával elütötte férjének szeretőjét és annak négyéves kislányát, majd amikor a két sérülthöz kiérkeztek a mentők, megakadályozta, hogy azok orvosi ellátást kapjanak. Olyan messzire ment, hogy letépte magáról a ruháit és meztelenül a mentőautó elé feküdt. A nőt végül rendőröknek kellett ártalmatlanná tenniük.

A harmincnyolc éves Csang Si azután gurult dühbe, és követte el tettét, miután a férje beismerte: viszonya van a szomszédban élő nővel, Vang Luval. Az asszony az üvöltözésig fajuló vita után autóba pattant, és a szemtanúk szerint szó nélkül elgázolta az épp a kislányával hazafelé érkező szomszédasszonyát.

Az egyébként általános iskolai tanítónőként dolgozó, kétgyermekes Csang Si ezek után körülbelül fél órán keresztül harcolt a két súlyos sérültet ellátni kívánó mentőssel. Erőfeszítésének az lett az eredménye, hogy a négyéves kislány a későn érkező orvosi ellátás miatt belehalt a sérüléseibe. A féltékeny nőt ezért akár gyilkossággal is vádolhatják, és a kínai törvények szerint tettéért halálbüntetést is kaphat.