Máris országos hírhedtségre tett szert a Bögyös Bandita becenévre keresztelt ausztrál nő, aki óriási dekoltázst villantva rabolt ki egy benzinkutat hétfőn – írja a Telegraph. A rablást ugyanis megörökítette a benzinkút biztonsági kamerája is, ennek köszönhetően pedig egész Ausztrália premier plánban szemlélhette meg a híradókban a fiatal szőkeség dekoltázsát.

Az ismeretlen nő helyi idő szerint hétfőn fél egy körül érkezett egy Queensland környéki benzinkúthoz. Először úgy tett, mintha vásárolni szeretne valamit, majd hirtelen odafordult a pénztároshoz, és késsel a kezében a bevételt követelte. A pénzt felmarkolva aztán autóval távozott.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a nő valószínűleg könnyen kézre kerül majd, hiszen csak a kést markoló kezén viselt kesztyűt, a másikon – amellyel a pénzt vette el a pénztárostól – nem, így vélhetően jó néhány ujjlenyomatot hagyott a helyszínen. Az már csak hab a tortán, hogy ugyan a fején egy sötét színű sapkát viselt, az arcát egyáltalán nem igyekezett eltakarni, így az tökéletesen felismerhető lett a felvételen. A hírek szerint egyébként meglehetősen sovány volt a zsákmánya: kevesebb, mint kétszáz dollárt tett zsebre.