A negyvenhat éves amerikai nő és a tizenhat éves fiú a Wizard101 nevű online szerepjáték csetszobájában ismerkedett meg. A nő többször utazott több mint ezerhatszáz kilométert is fiatal szeretője kedvéért. Kiskorú megrontásáért akár tizenöt évet is kaphat.

A Wizard101 nevű online szerepjáték segítségével ismerkedett meg és jött össze egy negyvenhat éves nő és egy tizenhat éves fiú Amerikában – írja a Daily Mail. A kétgyermekes Cynthia Kusy és fiatal szeretője a játék csetszobájában kezdett el beszélgetni, majd többezer emailt is váltottak. A levélváltást találkozó követte: a nő többször is elutazott a több mint ezerhatszáz kilométerre lévő észak-dakotai otthonából a fiú lakhelyére, Knoxville-be, és több alkalommal is lefeküdt fiatal szeretőjével.

A párocskát végül a fiú szülei buktatták le, akik – miután a fiuk három napig nem jött haza – bejelentették annak eltűnését. A nyomozás során a fiú gépén megtalálták a pikáns részletektől sem mentes levélváltást, és így már könnyű volt a pár nyomára bukkanniuk, akik ebben az időszakban épp egy Kusy által bérelt, jacuzzival is felszerelt motelszobában enyelegtek. A vizsgálatok során az is kiderült, hogy több alkalommal is találkoztak, az üzenetváltásból pedig az is bebizonyosodott, hogy Kusy pontosan tudta, hogy a fiú még fiatalkorúnak számít.

A bírósági tárgyaláson az is kiderült, hogy a pár rengeteget beszélt telefonon, amikor a fiú szülei nem voltak otthon. Kusy ugyan tagadta, hogy lefeküdt volna a fiúval, az azonban bevallotta, hogy szexuális kapcsolat volt kettejük közt, így – mivel a nő nem tudott bizonyítékot szolgáltatni ennek ellenkezőjére – az esküdtszék bűnösnek találta. Tettéért akár tizenöt év börtönt is kaphat.