horoszkóp

Rendőrök buktatták le a tanítványával kocsiban szexelő birkózóedzőt

2012.07.05. 21:42
Az ötvenhárom éves férfire és tizenöt éves partnerére az arizonai Tucson külterületén, egy zsákutcában parkoló mikrobuszban csaptak le a rendőrök. Mindketten alig voltak felöltözve. A férfi korábban birkózóedző volt a helyi középiskolában.

Egy kisbuszban turbékoló párocskára nyitották rá a rendőrök az arizonai Tucson egyik zsákutcájának legvégén. A helyzet érdekessége, hogy a pár férfitagja, Richard Ortiz a helyi középiskolában volt birkózóedző, míg tizenöt éves, tehát erősen fiatalkorú partnernője ugyanott tanult – írja a Daily Mail.

A rendőrségi közlemény szerint a szomszédok telefonáltak nekik, mert gyanúsnak találták a zsákutca végén parkoló, lesötétített furgont. A rendőrök az ötvenhárom éves Ortizt és a fiatal lányt csaknem teljesen meztelenül találták meg a kisbuszban: a férfit és partnerét előállították.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a lány korábban Ortiz edzéseire járt, az utóbbi időben pedig magánórák címén tartózkodott a nála jóval idősebb férfi társaságában. A férfi ellen kiskorú megrontásának alapos gyanúja miatt indul eljárás