Egy meztelen, vélhetően drogok hatása alatt álló férfi gyilkolt meg egy idős nőt Sacramentóban  – írja a Daily Mail. A huszonöt éves Andrew Carriero a helybeli Hacienda Innben követte el tettét: a motel hatvankét éves takarítónőjét ölte meg, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A teljesen meztelen, vérrel borított férfit a rendőrök az áldozat mellett csípték el.

Az eset egyik szemtanúja, a motelben lakó Jermaine Haynes elmondta: a férfi nála is kopogtatott a gyilkosság éjjelén. "Azt mondta, hogy cukorkát árul, de nagyon furán viselkedett, úgyhogy nem engedtem be" – mesélte a férfi a CBS tévécsatornának. Haynes később üvegcsörömpölést és más zajokat hallott a motel területéről, illetve több lakó is bejelentést tett a rendőrségen, hogy egy meztelen férfi rohangál az épületben.

A kiérkező rendőrökkel együtt Hayes is bement abba a szobába, ahonnan a zajokat hallották, és itt találták meg az áldozatot, illetve a mellette kuporgó Carrierót. "A hölgy félmeztelen volt, és tetőtől talpig vérrel volt borítva. Egy nagy sebet láttam a fején" – mondta Hayes, aki a rendőröknek segített megbilincselni az elkövetőt, aki szerinte egyértelműen drogok hatása alatt állt. Carrierót gyilkossággal vádolják.