horoszkóp

44 kilót szexelt le a rekordkövér asszony

2012.07.14. 17:16 Módosítva: 2012-07-14 17:42:16
Pauline Potter volt már a világ legdagadtabb nője is, most azonban szexszel és önmegtartóztatással készül arra, hogy újra összeköltözzön szerelmével. Negyven kilót már ledugott magáról.

Emlékeznek még Pauline Potterre, az elképesztően súlyos brit asszonyra? A Randiblog tavaly novemberben már beszámolt arról, hogy exférjével, Alexszel új életet lehelnek kapcsolatukba, Potter folyamatos hízásának köszönhetően. Az új élet lihegése elég jól sült el: a Daily Mail információi szerint a rendszeres szexuális élet hatására már több mint negyvennégy kilót fogyott.

A páros testedzést havonta kétszer, négynapos maratonok formájában folytatja a pár már egy ideje. „Nem sokat tudok mozogni az ágyban, de minden szeretkezéssel ötszáz kalóriát égetek el, ami igazán remek edzés" – fejtette ki az asszony a Closer magazinnak. Érdeklődőknek: többféle pózban is élvezik egymást, és bár Potter még nem mert szexi fehérneműt venni magának, ugyanezt a hatást ízléses lepedőkkel próbálja elérni.

tk3s bm potter jkl01743 01
Fotó: Northfoto / Northfoto

Hogy jutottunk idáig?

A 47 éves asszony, akinek előző házasságából van egy 19 éves fia, Dillon, 2005-ben ment hozzá Alexhez. Házasságuk azonban tönkrejutott, amit Potter folyamatos evéssel próbált feldolgozni, miután 2008-ban elköltözött otthonról fiával. Ekkor már általában négy tál müzlit reggelizett, és még délelőtt utánaküldött fél doboz kekszet és egy zacskó sajtos csipszet. Az egész napos zabálás mérlege tízezer kalória volt, végeredménye 93-as testtömegindex. (A normális tartomány elvileg 18,5-24,99 között van.)

Tavaly szeptemberben ő lett a világ legkövérebb asszonya, akkor 330 kilót nyomott. A Guinness rekordok könyvébe is bekerült, ennek hatására Alex visszatért hozzá, legalábbis rendszeresen látogatja (ő Kaliforniában, Alex pedig Arizonában él). Célsúlya körülbelül 240 kiló, amelyet elérve össze is költözne szerelmével. Egyébként már kevesebbet eszik.