Nehéz nyelv a kínaiaké, de pár hosszú comb, szép pofi, formás fenék és gömbölyű mell minden tanulási nehézségen átsegíthet. Erre jöttek rá a SexyMandarin.com készítői, akik fehérneműs csajok vonaglása közben tanítják meg nekünk az egyszerű mandarin kifejezéseket. Ilyen módszerekkel a hazai közoktatás is csúcsteljesítményt nyújthatna.

Az cseppet sem meglepő, hogy Kína minden létező fórumon terjeszkedik évek óta, már Magyarországon is kínai zene folyik egyes komolyzenei rádiókból, fejlődnek az államközi kapcsolatok, bár pandát még nem kaptunk. Most a kínai (pontosabban a mandarin) nyelv elsajátításához nyújt segítséget pár csinos csaj – írja a Weird Asia News.

A SexyMandarin.com egy online nyelviskola, ahol Kína hivatalos államnyelvét lehet elsajátítani. Videókon lehet követni, ahogy fehérneműben szexi kínai nők (Kiki, Melody és Sandra) csacsognak, miközben egy rajzfilmfigura, Mr. Fung elmagyarázza a női beszéd jelentését.

Mi a számod?

A nyelviskola feltalálója, Kaoru Kikuchi elmondta, "ha a szövegkönyves módszert választod az összes kínai karakterrel, egyszerűen megrettensz tőle. Ha a könnyed úton indulsz el... vagy szexi klipekkel, na az egy másik történet". Mick Gleissner hongkongi filmrendező a zongoratanuláshoz hasonlította a folyamatot: ha az ember rögtön Chopint akar játszani, beletörik a bicskája. Ha viszont látja, amint egy gyerek könnyen lejátszik egy gyerekdalt, felkiált örömében: "Hé, ez milyen egyszerű és vicces!"

Olyan melegem van!

Az emberek zöme kifejezetten bírja ezt a fajta modelles-fehérneműs nyelvtanulást, de persze ellenzőkből sincs hiány. "Ez így nagyon szórakoztató, és biztos jó marketingre és promócióra, de nem jó a komoly nyelvtanuláshoz" – állítja Vu Jüe, egy pekingi nyelviskola tanára. Szerinte csak összezavarja és elvonja a figyelmet a sok popó és mell.