Egy 8 éves kislány bántalmazásával vádolnak egy párt, akik a gyereket éheztették és egy piszkos, vizelettel teli szobába zárták. A rendőrség két másik kislányt is talált a házban, az egyik a pár saját, 5 hónapos kislánya volt.

Nagynénje és nagybátyja megverte és éheztette azt a 8 éves kislányt, akit egy szeméttel és vizelettel teli szobába zártak, és szinte soha nem engedték zuhanyozni – írja a Daily Mail. A lány, akinek a nevét nem árulták el, 4 évig élt Kansasban nagybátyjával, a 34 éves Jeffrey Krafttal és a 28 éves Michelle L. Buckner-Krafttel, akiket most bántalmazással vádolnak. A rendőrség azután ment ki a pár házához, miután bejelentést kaptak, hogy egy gyerek van bezárva oda, akit rendszeresen bántalmaznak. A Kraft házaspárról mindenki úgy tudta, hogy már 4 éve keresik a kislányt és a hugát, mióta az édesanyjuk Floridába költözött, aki a gyámságot bátyjára és annak feleségére hagyja.

A rendőrség kiérkezésekor a gyereket a szobájába bezárva találták, ahol épp fertőtlenítővel súrolta a padlót, hogy eltüntesse a vizeletnyomokat. A kislány a korához képest rettenetesen alultáplált volt, mindössze 20 kilót nyomott. A gyermekvédelmi központ elmondása szerint a kislány azt mondta a hatóságoknak, hogy a házaspár rendszeresen bántalmazta őt, nekilökték dolgoknak, többször rácsaptak a hátára és elfenekelték. Óvodás kora óta nem volt iskolában, de elvárták tőle, hogy minden nap olvasson. A négy év alatt egyszer sem látta orvos a gyereket, és csak havonta egyszer engedték zuhanyozni. A 8 éves áldozat 5 éves hugát az ebédlőben találták meg két összetolt széken, ami a kislány ágyaként funkcionált. A testvérpárt és a házaspár 5 hónapos kislányát védőőrizet alá helyezték.

A bírósági feljegyzések szerint a rendőrség a 8 éves áldozatot egy olyan szobában találta meg, aminek az ajtaja kívülről volt zárható. Szinte soha nem mehetett ki onnan, enni is csak a szeméttel és vizelettel teli szobában engedték. A megtalálás napján is csupán egy kistányér tejbegrízt evett. A helyi újság szerint még aznap kórházba szállították, ahol olyan zúzódásokat találtak az egész testén, amiket egyértelműen nem játék közben szerzett. A házban talált két másik kislánynál nem találtak problémákat.