A Broadway jelenlegi sztárjai közkedvelt musical-részleteket és híres slágereket adtak elő alsógatyában és melltartóban. A sztárokat a The Skivvies nevű Youtube-banda kísérte. Villant némi oldalháj, mellkasszőr és kockahas is, bimbót sajnos nem láttunk, de ha végignézi a videókat, lehet, hogy szerencséje lesz.

Jessica Hendy az Aidából ad elő egy részletet, egymáshoz nem illő bugyiban és melltartóban, egy apró tetoválást is villantva.

A következő videóban Wesley Taylor, igazán szép, kockahasba illő felsőtesttel rendelkező Broadway-sztár énekli három szám mashup változatát. (Robyn - Call Your Girlfriend, Blondie - Call Me, Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe)

Harmadik videónkban Mitchell Jarvis, a Hegedűs a háztetőn egyik szereplője egy szál fecskében adja elő a Wham! Careless Whisper című klasszikusát. Kicsit homoerotikus, de a közönség élvezte.

Ashley Brown pedig a Mary Poppinsban játszik, de a közönség kedvéért most Rihanna Umbrella című számát énekli el egy papagájos esernyőt ölelgetve, lila köntösben. Ha önök nem is élvezték annyira a válogatást, nyugodjanak meg, az ottani közönség jókat nevetett a láthatóan paródiáknak szánt előadásokon.