Még augusztus közepén esett egymásnak hajnalban egy pár a szentpétervári Nyevszkij Proszpekten, hogy így okozzon aztán dugót. A párt huliganizmusért akár el is ítélhetik.

Több mint húsz percen keresztül videózta mobiltelefonjával a szentpétervári Nyevszkij Proszpekten közösülő párt az a férfi, aki egy taxiban ülve a szokatlán látvány okozta dugóban rekedt – írja a Pravda angol kiadása.

A felvétel még augusztus 17-én, hajnali ötkor készült, amikor a taxiban utazó férfi egy barátjához akart átmenni. A pár zavartalanul élvezhette egymás testét, bár a videó végén látszik, hogy a nő annyira részeg volt, hogy alig állt a lábán, így lehet, hogy az ő érzékelése csalóka volt.

A rendőrök egyáltalán nem zavarták őket, őket pedig a térfigyelő kamerák hagyták hidegen. Végül két fiatal avatkozott közbe. Oroszországban Magyarországhoz hasonlóan tilos a közterületeken közösülni, huliganizmusért akár el is ítélhetik a párt.

A videó készítője arra számított, hogy a rendőrök majd véget vetnek a dolognak, de senki sem zavarta meg őket. "Ez volt a legérdekesebb, hogy a rendőrök ki sem jöttek! A videón látszik, hogy a gyalogosok rájuk sem hederítenek, egy utcaseprő kétszer is elhaladt mellettük" – mondta a lapnak a videót készítő férfi.

A felvétel feltöltésével azért várt tíz napot, mert teljesen elfelejtette, csupán a taxisofőrtől néhány nappal később kapott sms juttatta eszébe, hogy milyen videó van a birtokában. A videó nagyon népszerű, néhány nap alatt több százezren nézték már meg Youtube-on.