Az amerikai lányt 15 éves korában rabolták el, többször is megerőszakolták és egy gyereket is szült. A szomszéd szerint semmi jele nem volt annak, hogy akarata ellenére van ott.

2010. április 6. óta nem látták azt a lányt, akit 15 éves kora óta tartottak fogva, és erőszakolták meg rendszeresen. A St. Louisból származó lány fogsága alatt teherbe is esett, és meg is szülte gyermekét a két éves fogság alatt. A gyereket szintén rabként tartották. A most 17 éves lánynak végül sikerült megszöknie börtönéből, hogy a közeli benzinkúton hívjon segítséget, figyelmeztetve rá a rendőrséget, hogy a gyereke még ott van.

A rohamrendőrség csütörtök délután lépett, megtalálták a teljesen egészséges gyereket, és a 24 éves gyanúsítottat is. A gyanú szerint az elkövető édesanyja is részt vett a bűntényben, ezért őt is őrizetbe vették. Az elfogottak nevét még nem hozták nyilvánosságra, mert csütörtök estig még nem vádolták meg őket hivatalosan is.

A pontos háttérről ellenmondásos nyilatkozatok kerültek elő. A bántalmazott lány állítása szerint akarata ellenére tartotta a beteg család a házban, és kényszerítették, hogy a terhesség ideje alatt hamis neveket adjon meg. Ennek ellent mond az egyik szomszéd, Lakeitha Smith nyilatkozata: “Többször is láttam ki- és bemenni a házba. Nem hiszem, hogy fogva lett volna tartva” – mondta Smith.

Nem ez az első eset, hogy valaki fiatal korától tartanak fogva perverzek. A leghíresebb ügy természetesen az osztrák Natascha Kampusché, akit tízéves korában rabolt el Wolffgang Priklopil, és 18 éves koráig tartotta fogva, bár az ügy részleteit épp mostanában készülnek újratárgyalni.