Törökországban őrizetbe vettek egy nőt, miután lelőtte és lefejezte korábbi támadóját. A nőre azóta saját maga és több nő is hősként tekint, mert ezzel állítólag megvédte a saját és családja becsületét is.

Néha az igazság meglepőbb, mint bármelyik Tarantino film. Egy 26 éves terhes nő Törökországban lelőtte, majd lefejezte azt, aki korábban megerőszakolta őt, a férfi fejét ezek után pedig a falu főterére dobta – írja a Gawker. Mikor a rendőrség a helyszínre érkezett és őrizetbe vette a nőt, ő csak annyit mondott: “Ez annak a feje, aki a tisztességemmel játszott!”
A nőt hónapokig zaklatta a vele erőszakoskodó férfi, és azzal fenyegette, hogy meztelen fotókat küld majd róla a nő szüleinek. A török nő most 5 hónapos terhes és abortuszon gondolkodik. Mivel Törökországban az abortusz elvégzése 10 hét letelte után illegális, így nem végeztetheti el, de a kétgyerekes asszony azt mondta, inkább meghal, csak végezzék el rajta a műtétet.

A terhes nő 10 golyót eresztett bántalmazójába, legtöbbet a férfi nemiszervébe. Ezek után le is szúrta őt, majd levágta a fejét. Tettét azok után követte el, hogy megerőszakolója többek között azzal fenyegette, mindekinek elárulja, mit tett a nővel, aki amiatt aggódott, hogy ezzel sárba tiporják majd családja tisztességét.

A Daily Mail szerint Törökországban most rengeteg nő hősként tekint a gyilkos asszonyra. “A lányom ebben az évben kezdi az iskolát, mindenki bántotta volna a gyerekeimet. Mostmár viszont nem, mert megmentettem a becsületünket. Mostantól ők annak a nőnek a gyerekei, aki megmentette a becsületüket” – mondta a nő, aki ezek szerint magára is egy hősként tekint.