Az utóbbi hónapok legnagyobb slágereit dolgozza fel kutyákkal és macskákkal a Pet Collective nevű, háziállatokkal foglalkozó oldal. De nemcsak a számokat, a klipeket is újraforgatják állatokkal. Melyik sikerült a legjobban? Adjon egyet, ha nem tetszik, tízet, ha nagyon!

Corgi Rae Jepsen

Az egy dolog, hogy Carly Rae Jepsen randiszámának már több mint 230 milliós a nézettsége, de a számból készült kutyás feldolgozás is már kétmillió fölött jár. A számot a Pet Collective-től megszokott módon egy borzasztó szójáték nevű állat adja elő.

Dogtye feat. Katra

A tavalyi év egyik legnagyobb slágerét, a Somebody That I Used To Know-t, amit eredetileg Gotye ad elő Kimbrával közösen, egy macska és egy kutya számaként dolgozták fel. Innen jön a két borzasztó szóvicc, ami magyarul kb. Kutye és Macsra lenne. Az eredeti klip, aminek egészen brutális, több mint 310 milliós a nézettsége, a stop motionös, befestős dolog miatt az internetes poéngyárosok egyik nagy kedvence.

Katy Puppy

A Pet Collective annyit csavart még az állatfeldolgozásokon, hogy az újabb klipjeiket feliratozzák is, hogy szerintük miről énekelnek az állatok. Ez már kicsit erőltetett, de a klipek attól még továbbra is csodálatosak. Katy Perry esetében pedig jól látszik, hogy az énekesnő mennyire nem erőlteti meg magát az éneklésnél, egészen a refrénig hihetetlenül monoton az egész szám.

Pawdele

Tényleg, csak a legnagyobb slágerekhez nyúlnak. Adele Rolling In The Deep című száma is legalább egy éve ömlik minden rádióból, ezt is iszonyatosan sokan feldolgozták már. A Pet Collective esetében Pawdele énekel, de nem a mélyben való gurulásról, hanem a mélyre ásásról, ami mégiscsak közelebb áll egy kutyához.

Pup Direction

A csapat egyik legújabb klipjében az új Backstreet Boys, a One Direction nyári slágerét, a One Thinget dolgozták fel. A szokásosnál összetettebb a klip, mert itt nemcsak egy-egy állat szerepel a klipben, hanem egy egész fiúcsapatnyi kutya. Ennek ellenére jól sikerült. Az új hagyományokhoz híven ezt is feliratozták.