A dallasi Strokes motorépítő cég évek óta megrendezi a saját bikinis szépségversenyét, amin annyi csavar van az ilyen eseményektől megszokottakon túl, hogy a lányoknak hulahoppozniuk is kell. A mutatványok akkor lesznek különösen szórakoztatóak, ha valaki annyira kicsi bikinit vesz magára, hogy a karika rázásával járó nem túl nagy mozgástól is az a veszély fenyegeti, hogy leesik róla a ruha.

A napokban elkezdett pörögni az interneten egy videó, amin tangás bikiniben hulahoppoznak lányok valamilyen nagyon amerikai környezetben. Szól a bluesos rock, látszik, hogy valamiféle motoros rendezvényen készült a felvétel, a zenét pedig a Gypsy and The Ghost Train nevű zenekar szolgáltatja.

Némi kutakodás után kiderült, hogy a most keringő videó nem új, csak újra feltöltötték. Először tavaly májusban jelent meg, és nagy eséllyel egy dallasi motorépítő cég rendezvényén készült. A Strokes egy olyan motorépítő cég, aminek saját kocsmája van, és saját motoros találkozót is szokott rendezni, ahol egyrészt szinte mindig fellép a Gypsy and The Ghost Train, másrészt általában van bikinis hulahoppverseny, vagy hulahoppos bikiniverseny, ahogy tetszik.

A versenyt hagyományosa július 4-én rendezik, a 2009-esen például az a nő volt a legjobb, aki egy rózsaszín maniniben indult, amiben nagyon nagy volt a villantásveszély, ezért óvatosan próbálta mozgásba hozni a karikát, nehogy kiugorjanak a mellei a ruhából.

De egy régebbi videó, amit a népszerű louisianai vízparti szórakozóhelyen a Prop Stopban vették fel talán jobban bemutatja, hogy miért népszerű a redneckek körében a bikini és a hulahopp. Ráadásul a lenti felvételen még tökéletesebb az összhang a country és a mellpattogtatós riszálás között.

Persze, nemcsak a redneckek jöttek rá, hogy milyen jó hímsoviniszta szórakozás a hulahoppos bikiniverseny, a nők kihasználásának fellegvárában, a már Magyarországon is megtalálható Hooter's-ben is rájöttek már egy pár évvel ezelőtt, hogy ezt a két dolgot érdemes kombinálni