Megáradt patakba esett, majd a közeli víznyelőbe sodródott egy 14 éves ohiói fiú. Jeffry LaPorta 43 percet töltött a csatornában, mire meghallották a kiabálását. Túlélte, sőt, alig sérült meg.

Beszippantotta a vízelvezető, majd negyed mérföldet utazott a csatornában egy 14 éves gyerek Ohioban – írta a Gawker. Jeffrey LaPorta a barátaival bringázott egy megáradt patak partján, amikor a baleset bekövetkezett. A fiú a patakba csúszott, a víz pedig egy közeli vízelnyelőbe sodorta őt.

"Olyan erővel sodorta el a víz, hogy simán beszippantotta a csatorna" - mondta a helyi tűzoltóság szóvivője. "Beszippantotta, és nagyjából 100 méteren át vonszolta a víz alatt, ő pedig nem tudott levegőt venni."

LaPorta visszatartotta a lélegzetét két percen át, miközben a víz ide-oda vetette. "Előbb a fejem volt előre, aztán a lábam, aztán oldalt sodort" - mesélte. "Olyan volt, mintha vízicsúszdáznék, de ez a vízicsúszda nagyon meredek volt, és vagy harminc kilométeres sebességgel haladtam."

43 perce volt a csatornában, mire meghallották a kiabálását

Végül a vízszint csökkent, és LaPorta meg tudott kapaszkodni egy létrában - de addigra fél kilométert utazott egy négysávos út alatt. Eközben a barátai teljesen kiborultak. A mentőcsapat hat aknát vizsgált át, mire meghallották a gyerek kiáltásait. Addigra 43 percet töltött a csatornában

"Csoda, hogy a gyerek egyáltalán életben maradt, sőt, alig sérült meg" - mondta a szóvivő. LaPorta végül hat öltéssel és egy kiváló sztorival lett gazdagabb.