Anyja pizsamás alvajárásáról készített videót egy amerikai fiatalember, majd feltöltötte Youtube-ra. Aztán az anyuka reakcióját is. Majd azt, ahogy fahéjtól fuldokolnak. Normális? Gonosz? Vicces? Mi sem tudjuk.

Egy Still Soundly Awake néven YouTube-ozó fiatal amerikai férfi napok óta különösen szívesen videózza az anyját – hívta fel a világ figyelmét a tényre a Daily Mail. A dolog nyilván nem lenne ennyire érdekes, ha anyuka nem lenne alvajáró, és nem járulna hozzá, hogy az internet is megismerhesse.

Az első anyuvideó azt mutatja be, ahogy a nem nevesített asszony álmában a konyhában táncol, hátha attól kinyílik a paradicsomkonzerv. Legalábbis a videóban ezzel indokolja a lépéseket, megjegyezve, ez egy kód. A konzerv amúgy nem nyílt ki, valószínűleg azért, mert nem is volt.

A bulinak itt nem volt vége, a feltöltött videót a büszke fiú meg is mutatta anyunak. Anyu nem örült, de azért kicsit szórakozott is a dolgon – úgy kommentálta a videót, hogy valamit mintha álmodott volna paradicsomszedésről. Fia természetesen ezt is videóra rögzítette, itt nézhetik meg. De hogy egy biztosan önkéntes szereplést is mutassunk, íme a harmadik koprodukció: a fahéjpróba. Igen, ez az, amikor a menőségüket bizonygatni vágyók egy adag fahéjat tolnak a szájukba, hogy aztán nagyon tökösen fuldokoljanak. Nekik így sikerült.

Milyen?

A kérdés már csak az, hogy ez a nevét nem vállaló srác, illetve az anyukáját felvonultató videók a vicces, vagy a gonosz kategóriába esnek. Az elég aljas eljárásnak tűnik, hogy anyuka már csak akkor látta viszont az alvajárását, amikor a fél internet megcsodálhatta a rózsaszín pizsamát, de ez azért csak közepesen tűnik cikinek. A közös szereplés viszont elég menőnek tűnik. Mit gondol? Kattintson a megfelelő opcióra.