Minden évben csomó képregényfesztivált rendeznek világszerte, de mindegyiknek egy a lényege: a rajongók magamutogatása. Nagy verseny megy azért, kinek van a legpöpecebb jelmeze, és a nemes versengésben a csajok a testüket is kőkeményen bevetik.

Montrealban ismét Comic Con fesztivált tartottak, magyarán a kanadai geekek, képregénymániás férfiak és nők kilégítették évközben támadt igényeiket. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy mindenféle mesefiguráknak öltöztek be, majd így fotózkodtak.

A Geeksaresexy.com kitűzött célja bemutatni, hogy ezek az arcok is tudnak dögösek lenni, össze is gereblyéztünk egy galériára valót a legszexibb képregény-fan csajokból. Az alábbi galériára kattintva megnézheti, milyen csajok mutatták meg latexbe csomagolt testüket  szeptember 14-16 között a montreali Kongresszusi Palotában.

Az esemény hivatalos honlapján egy promóvideo is fellelhető, amin az ideérkező csodabogarakról kaphatunk rövid áttekintést. Külön érdekesség az a rész, ahol a beléptetésnél mindenkinek meg kell mutatni a játékfegyverét (kardokat, kalapácsokat, lézerpisztolyokat), amiket ellenőriznek a biztonságiak. (A fenti videó sajnos nem beágyazható, de az alábbi is kiválóan megmutatja a montreali miliőt).

Az idei seregszemlén a sok beöltözött jócsaj mellett igazi képregény-celebek is megjelentek. A Star Trek-sorozat két sztárja, Patrick Stewart (alias Jean-Luc Picard kapitány) és William Shatner (azaz James T. Kirk kapitány) is tiszteletét tette, de a magyar szíveket igazán a Herkules-sorozat címszereplője, Kevin Sorbo dobbanthatja meg.