Tíz helyett megúszta két év börtönnel az a 23 éves ausztrál tanárnő, aki két diákjával is lefeküdt, miután leitatta, bedrogozta őket. Sosem taníthat többé iskolában.

A 23 éves Sarah Rutherford tanári karrierje nem tartott sokáig, mindössze 23 éves korában megszakadt, mert lefeküdt két diákjával is - írja a Daily Mail.

A tanárnő füvet és alkoholt adott két 18 éven aluli diákjának, és mindkettővel le is feküdt. Az egyik diák 16 éves volt, neki pénzt adott, hogy azon drogokat vegyen, a másik diák pedig 17 éves volt. A diákokkal egymástól függetlenül feküdt le.

Azt nem tudin, hogy mi buktatta le a tanárnőt, de a viszonyok akkor kezdődtek, amikor elkezdett sms-ezni az egyik diákjával, majd áthívta magához. “A vádlott azt mondta az áldozatnak, hogy ne mondja el, hogy lefeküdtek egymással, mert bajba kerülhetnek amiatt, hogy a nő tanár volt az áldozat pedig diák” - állt a vádiratban.

A nőt egyébként testi sértéssel, szexuális zaklatással és a magyarul nem létező, de két rendbeli fiatalkorú bűnbe csábításával vádolták. Összesen tíz év börtönt kaphatott volna, de vádalkut kötött. Így megúszta összesen két évvel, viszont soha többé nem taníthat iskolában.

Az ausztrál nő jobban járt, mint texasi kolléganője, aki akár életfogytiglani börtönt is kaphat hasonló viselkedéséért, ráadásul simán beférne a legjobban kinéző, diákjaikkal szexelő tanárnők csarnokába.