Huszonhét ország, huszonhét bikinis fenék. Az egész végén kiderül, ki rendelkezik a legjobbal Brazília amúgy kedvenc testrészéből. A tavalyi győztes végül nem indul, de a mezőny így is borzasztóan erős.

A Miss Bumbum Brasil 2012 verseny már a neve alapján is nagyon fontos elismerés: egész Brazília keresi a jó seggekkel amúgy rendesen ellátott ország legjobb seggét. A szavazáson 27 állam legjobb tomporával felfegyverzett hölgyek indultak el, hogy először a helyi fotósoknak pucsítsanak egy jót, majd tévéműsor keretei közt is megpróbálják rábeszélni a világot, hogy márpedig nekik van a legformásabb fenekük.

Brazília kedvenc testrésze előtt nem először róják már le a tiszteletüket az ország lakosai, és itt most nem is a szintén leginkább eköré épített karneválra gondolunk, mivel Miss Bumbum Brasil már tavaly is volt, azt egy Rosana Ferreira nevű hölgy nyerte, aki a győzelme pillanatában fogadkozott, hogy majd 2012-ben is meg akarja védeni ezt a nagyon fontos címet, végül nem látjuk a legjobb 27 lány közt, pedig korábban a Miss World versenyre is kiküldött Lorena Buerit is megverte seggben.

A legjobb fenekek még rotálva lesznek, mivel az internetes szavazáson fog eldőlni, melyik fenék kerüljön a legjobb 15 közé. Az kis nehezítés, hogy a szavazáson a versenyző lányok arcát lehet csak látni, de a képek alapján nagyon úgysem lehet mellényúlni.