Jó pénzt szakíthat szüzessége áruba bocsátásával egy brazil lány, aki azonban a szegények lakhatására fordítaná az összeget. Az ötlet egy ausztrál filmes cég fejeiből pattant ki. A lány ártatlanságát árverésen értékesítik, a végén a nyertes egy repülőn közösülhet a lánnyal, aki fix pénzt plusz a leütési ár nagy részét megkapja. Az egészből filmet is forgatnak.

Példamutató civil akció indult Brazíliában a szegénység ellen: a 20 éves Catarina Migliorini úgy döntött, árverésre bocsátja szüzességét, hogy a befolyt pénzből otthonokat építsenek a szegényeknek – írja a Daily Mail. Eddig 155 ezer dollárnál (34,2 millió forintnál) tart a licit, amit a dél-brazíliai Santa Catarinában élő lány indított.

Migliorini határozottan elutasítja a bélyeget, hogy ő prostituált lenne, egyszerűen így akarja jobbá tenni a világot. Persze a dolgot árnyalja, hogy a testnevelés szakos tanuló lépéseit ausztrál dokumentumfilmesek rögzítik, akik majd Virgins Wanted (Szüzeket keresünk) címmel filmet forgatnak a sztoriból. A lány épp ezért is üzletnek tekinti az ötletét. Ráadásul állítja, "ha csak egyszer teszed ezt meg az életben, attól még nem vagy prostituált, ahogy ha csinálsz egy elképesztő fotót, az még nem tesz automatikusan fotóssá".

Azt is hozzátette, a szíve mélyén romantikus lánynak gondolja magát, aki viszont nagy változásokat akar elérni lakhelyén. Az olasz felmenőkkel rendelkező lány két éve szánta rá magát, hogy belemegy a Thomas William Production nevű cég dokufilmes ajánlatába, ahova egy szűz lányt kerestek. Justin Sisely rendező koncepciója szerint az első aktus előtti és utáni érzéseit is rögzítik a jelentkezőnek. Catarina Migliorinin kívül egy Alexander nevű szintén ártatlan, golfozni és karatézni is szerető fiút is találtak e célra.

Az aukció október 15-én ér majd véget. A lány fix 20 ezer dollárt (4,4 millió forintot) és a leütési összeg 90 százalékát kapja majd kézhez. A győztes férfit orvosok is megvizsgálják az aktus előtt, hogy nincs-e nemi betegsége. Az első alkalomra egy Ausztráliából az Egyesült Államokba tartó repülőn kerül majd sor, mivel a prostitúciós jogszabályok így nem vonatkoznak senkire sem a semleges légtérben. A férfinek kötelezően óvszert kell majd viselnie. Migliorini kijelentette: hajlandó alávetni magát bármilyen vizsgálatnak, hogy valóban szűz-e.