A michigani egyetem egyik matektanárja óra közben kapott idegösszeomlást, aminek az lett a vége, hogy meztelenül tajtékzott az iskolában. A diákjai közül néhányan Twitteren közvetítették az eseményeket. A férfit a rendőröknek kellett leállítaniuk, Steve Jobsot, Istent és a képmutató világot szidta kiakadása közben.

“A Michigan Állami Egyetemen voltam Számtan 1-en, a tanár mindig is elég excentrikus volt, de ma mindenen túltett. Az óra közepén elkezdett üvöltözni velünk, mindenfélét káromkodott. Aztán elkezdte a kezével csapkodni az ablakot, aztán hozzányomta az arcát, és úgy üvöltött. Aztán kiment a folyosóra, és ott üvöltözött. Aztán visszajött a terembe, és levette az összes ruháját, a zokniját kivéve” – írta Redditen a michigani egyetem egyik diákja azután, hogy a tanára nagy valószínűséggel idegösszeomlást kapott az órán.

A diák hozzátette, hogy nem is a saját, inkább a tanáruk testi épségéért aggódtak, amikor a tanár meztelenül kiment a teremből, akkor mindannyian elszaladtak, és kihívták a rendőröket, akik negyed óra alatt értek ki annak ellenére, hogy az egyetem közelében van a rendőrőrs.

A Hyper Vocal utolért több olyan diákot is, aki szemtanúja volt az esetnek, az ő elmondásaik alapján a tanár kiakadása közben leginkább a képmutató világról üvöltözött, valamint Istent és Steve Jobsot szidta, már amikor nem teljesen halandzsa nyelven kiabált.


Nagyobb térképre váltás

Több tanulója szerint is várható volt, hogy valami hasonló fog történni a férvial, aki a Hyper Vocal információi szerint John David McCarthy, aki 1985 óta tanít az egyetemen. “Mindig is volt benne valami fura. Rendszeresen az óra témájától független dolgokat ismételgetett. Ma pedig nagyon maga alatt volt, amikor jött az órára” – mondta az egyik diák az eset után.

“Mindannyian tudtuk, hogy valamikor be fog következni valami hasonló. Mindig furcsán viselkedett, voltak kisebb kirohanásai. Furcsa párhuzamokat vont dolgokkal, például a feleségveréssel, amiket több dolgához hasonlóan nem igazán értettem” – írta egy másik diák.

A rendőrök végül kórházba szállították a tanárt, nem indult eljárás az ügyében, az egyetem pedig nem akart nyilatkozni az esetről. A tanár idegösszeomlásáról két teória kering a Redditen, az egyik, hogy a tanárnak magánéleti válsága volt, talán elhagyta a felesége. Valaki viszont belsős rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy a tanár az óra előtt metamfetamint fogyasztott, ez okozta a kiakadását. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tanár kiakadását.