Életfogytos erőszakolóval szexelt a börtönbeli ápolónő

2012.10.11. 10:26
Szívhez szóló szerelmesleveleket írogatott az a yorkshire-i ápolónő, akit három év börtönre ítéltek egy cellaszexért. Karen Cosford ugyanis belehabarodott egy erőszakos cselekményekért életfogytiglani büntetését töltő elítéltbe. Cosford kollégái álltak őrt a cella előtt, amíg a párocska közösült.

Egy börtönbeli ápolónőt három év elzárásra ítéltek az angliai West Yorkshire-ben, mert szexelt egy erőszakért börtönben ülő férfival. Eközben két kollégája a cella előtt őrt állt, így társtettesként ők 15-21 hónap közötti börtönt kaptak. Azért segítettek a Daily Mail szerint a nőnek, mert abban reménykedtek, ezért pénzt kaphatnak tőle.

A házas, 47 éves Karen Cosford már korábban beleszeretett az elítéltbe, akinek mindenféle szerelmes üzeneteket küldözgetett. Ugyanis egy mobiltelefont is becsempészett a férfinek. Cosford azzal védekezett, hogy belekényszerítették a kapcsolatba. Ahogy a nő tárgyalásán a bíró is megfogalmazta, az elítélt férfi elhitette a nővel, hogy ha kikerül a börtönből, akkor is együtt lesznek, de ez becsapás volt.

A többszörös nemi erőszakért és más durva cselekményekért életfogytiglani büntetését töltő Brian McBride ugyanis nem szabadulhatott volna záros határidőn belül. Úgy ismerkedtek meg, hogy a férfi takarítóként dolgozott a börtön egészségügyi szárnyában. Úgy buktak le, hogy 2009 szeptemberében átvizsgálták a smasszerek a cellát és megtalálták a mobilt. Jobban átkutatták az intézményt, további mobilokat, Cosford fotóját és egy szerelmeslevelet is találtak.

Az egyik meghallgatáson Cosford szintén a börtönben dolgozó férje is jelen volt, neki mondta el McBride, hogy viszonya volt az asszonnyal. Az ápolónő később jelentette, hogy McBride megfenyegette őt, hogy  kiirtja a családját, ráadásul meg is erőszakolta őt. Ennek ellentmondanak a szerelmes levél olyan sorai, mint "te vagy a fénylő páncélos lovagom" vagy "te vagy a legmegértőbb, legtürelmesebb, legférfiasabb, legkedvesebb ember, akit valaha ismertem".