Kamion találja telibe, buszba csapódik, csak azért is túléli. Elképesztő közlekedési balesetet filmeztek le az orosz Kaluga kerület egyik főútján, aminek végén a széttört Ladából Terminátorként mászik ki az ép sofőr.

Embertelen karambolt szenvedett el egy orosz férfi, a felvett videó alapján a saját hibájából. A Daily Mail szerint a baleset a kalugai kerületben történt egy forgalmas országúton. A kétszer egy sávos közút olyan széles, hogy kétszer két sávosként használják az autósok, a felvételen is ez látható.

Két busz halad srégen egymás mellett, az egyik a belső, a másik a külső oldalán a sávnak. Egyszer csak szabálytalanul, jobbról beelőz egy fekete Lada, amely a két busz közti résből vág ki élesen, majd elveszti a kontrollt az autó felett a sofőr (úgy tűnik, a jobbról előzött busz is felelős a hirtelen gázadással, mivel esélyt sem adott a Ladásnak a manőver befejezésére). Hamar észreveszi a szemközt érkező fehér kamiont, korrigálna, de a hirtelen kormánymozdulattól az autó oldalra sodródik, a tehetetlen kamionos pedig telibe találja.

Az ütközéstől az autó darabjaira szakad és megpördül, majd az egészet lekamerázó busz orrába csapódik. A környező autósok sietve fékeznek, majd egy nő jelenik meg, aki kihúzza a fejét fájlalő Lada-sofőrt a roncsból. A férfi saját lábán hagyja el a kocsit, ami egy ilyen régi autónál, egy ekkora ütközésnél a csoda kategóriába sorolható. Ha alaposan megnézi az ember a videót, látni, hogy a Lada anyósülésén is ült valaki, az ő állapotáról nem tudni.