Két hoszteszlány bevállalta az őrült bulit pénteken: a testükről szolgáltak fel szusit és rákfalatokat a közönségnek egy belvárosi mulatóban. Bár Puskás Peti fogta a fejét a hír hallatán, a lányok és a vendégek élvezték a glamúrt és a thai masszőzöket, mi pedig nem győztünk azon csodálkozni, ki akaszt ki a nappaliba egy láncokkal megtűzdelt péniszreliefet.

"Dekoratív lányok testéről lehetett fogyasztani mindenféle finomságot" - mesélte a Bodysushi-est lényegét egy fickó a kissé elszontyolodott haverjának. Pedig arról nem maradt le, sem egy kivillanó mellet, se egy kósza nemiszervet sem láthattunk, bár első pillantásra nem is erről szólt az egykori Roosevelt (most pár évig éppen Széchenyi) tér közeli szórakozóhelyen tartott parti.

A pontos 10 órás kezdésre panasz nem lehetett, csak az emlőhiányt konstatáltuk. A két hoszteszlány ekkor már bikiniben feküdt az összetolt asztalokon, és pakolták rájuk a rákfalatokat, a fejük mellé pedig a szósztálakat. Az első sokk akkor ért minket, amikor az egyik lány mellkasára kalocsai mintás, női mell alakú gipszöntvény került, így még messzebb szállt a remény, hogy mellet látunk ma este.

  
 

Ha már mell nincs, abban reménykedtünk, hogy legalább celebekbe futhatunk. Ekkor ért a következő sokk: lemaradtunk Benkő Dánielről, aki beugrott bekapni valamit, majd gyorsan távozott a tetthelyről. Miközben a hátunk mögött thai masszőzök gyömöszölték két ágyon a bevállalósakat, gyors interjút készítettünk a gipszöntvények alkotójával, Papp Zsuzsával. A művésznő gipszreliefjeivel teletömték a helyet, középpontjukban a női és férfi nemiszervek álltak. Elmondta, a szervezők rendelték tőle a lányokra tett öntvényeket, de a kalocsai minta az ő ötlete volt, "mert divatos". Az egyik lány ráadásul kalocsais bugyogót is vett hozzá, az ilyen véletlenekből születnek a korokat átívelő műalkotások.

"Hadd fotózzam le a képviselő urat!" – hallottuk egyszer csak, de beazonosítani nem lehetett a fotózkodókat. Annyi bizonyos és gyanús, hogy az egyik lánccal megvert faszrelief előtt szinte mindenki lefotóztatta magát. Népszerű volt a tangában biciklit tekerő női segg képe is. Közben a lányok testét az egyre több éhes száj miatt folyton újra kellett tölteni, "fér még rá, rakjátok!"-felkiáltással bíztatták egymást a kajafelelősök.

  
 

A két, testét így bérbe adó lányról kiderült, hogy jóbarátnők. Egyikük már régóta hoszteszkedik, ez már a sokadik ilyen szusipartija, 4-5 havonta tartanak ilyet. Máskor viszont gipsz helyett kagylókkal takarják el az intim részeiket. Barátnője elmondta, neki viszont ez eddig a legdurvább dolog, amit bevállalt, de amikor beszéltünk vele, már tagadta, hogy lámpaláza lenne a hirtelen jött sztárságtól. Az est talán egyetlen celebvendége Puskás Péter volt, akit mi avattunk be a buli lényegébe. Ő erre csak a fejét fogta. Kérdésünkre azt is elmondta, Papp Zsuzsa domborműveire biztos van piac, de az ő nappalijába nem passzolnának.

Közben lassan megtelt a hely is, az átlagéletkorból mindenféle illetlen következtetést le is vontunk. Mivel lányoknak grátisz volt a beugró, ezért a 18 év alatti korosztály nagy számban megjelent, míg a fizetős férfi belépő miatt a férfiak inkább 35 körüliek voltak. A két szusis csaj így lassan háttérbe szorult, a kaja is elfogyott, ők pedig a tervezett éjfélnél egy órával hamarabb eltávot kaptak. Az asztalokat széttolták, elkezdtek ingyenvodkát osztani, majd mindenki boldogan bulizott, míg haza nem vitte a taxi.