A magát Jamie-nek hívó Jeremy Owens egy amerikai Walmartban mutogatta mindenkinek implantátumos melleit, majd amikor elkapták a rendőrök, vért köpött rájuk.

Egy pennsylvaniai Walmart hívta a helyi rendőrséget, amiért kissé zavarta őket, hogy egy nőnek öltözött férfi az implantátumokkal megtömött melleit mutogatta a vásárlóknak. Jeremy Owenst egy buszon találta meg a rendőrség, amiről először nem akart leszállni - írja a Daily Mail. Miután kis segítséggel sikerült bepakolni a magát csak Jamie-nek hívó 23 éves férfit a rendőrautóba, elkezdte az ablakba verni a fejét, majd a rendőröket leköpte az így keletkezett vérrel.

A szeméremsértő magatartásért ezek után nem is büntették, az agresszív viselkedés és a közben kiderült drogbirtoklás épp elég volt Owens börtönbe kerüléséhez. Owens nem először került összetűzésbe a rendőrséggel, két héttel ezelőtt egy barátja elrablása ügyében vezette félre a rendőrséget, azelőtt pedig márciusban köpte le egy fánkbolt két női vásárlóját.

Érdekes, hogy más travesztik a mutogatással egészen híressé tudnak válni, Pavel Petel például kifejezetten a farokmutogatásai miatt lett emlékezetes. Bár nem mutogat, de még méghökkentőbb Bulgária egyik szupersztárja, Azis, aki úgy öltözik nőnek, hogy közben imádja szőkére hidrogéneztetni a szakállát.