Bedrogozva gyújtotta fel feleségét

2012.11.15. 19:08
Egy amerikai férfi valószínűleg beheroinozva lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta feleségét. A férfi egy kisebb ámokfutást is rendezett felesége felgyújtása után, ezért gyanakodnak arra, hogy valami erős drog hatása alatt állt. A felgyújtott nő testének több mint 80%-a megégett, és több hónapnyi kórházi kezelés és 12 bőrátültetés után meghalt.

Egy 26 éves amerikai anya belehalt a sérüléseibe, miután a beheroinozott  férje felgyújtotta őt. A fiatal Megan Kimbrough múlt héten szombaton halt meg, egy floridai kórházban, édesanyja mellett. A nő halála előtti pénteken anyja a következőket posztolta a Facebookra: „Meg egy nagyon nehéz reggelen van túl, és a szívem szakad meg, de próbálom tartani benne a reményt. Múlt éjjel kétségbeesetten próbáltam tartani benne az életet, de képtelen voltam, viszont körbevettem őt a szeretetemmel, és folyamatosan a szerető Istenről beszéltem neki.”

Joshua Kimbrough és barátnője
Joshua Kimbrough és barátnője

Kimbrough 36 éves férje jelenleg egy helyi börtönben ül gyilkosság vádjával, miután augusztus 3-án benzinnel lelocsolta és felgyújtotta feleségét. Megan Kimbbrough kirohant a házból, ahol a segítségére siettek a szomszédok, akik takarókkal próbálták eloltani a lángokat. Testének több mint 80%-a megégett, így a kórházban 12 bőrátültetésen esett át. Kimbrough apja augusztusban úgy nyilatkozott az ABC-nek, hogy lánya annyira összeégett, hogy a nővéreknek több órányi munkája volt csak azzal, hogy a kötéseket kicseréljék a testén. Egy helyi tévécsatorna szerint pedig az orvosok már akkor nem hittek a nő túlélésében, mikor a nőt a sürgősségire szállították a sérüléseivel.

A nő családja az eset után karkötőket és pólókat kezdett árulni, hogy a befolyó összegből ki tudják fizetni a kezeléseket. A gyújtogató férj szülei, Rita és David Sanders biztosak benne, hogy fiuk azért gyújtotta fel feleségét, mert épp be volt lőve heroinnal, ugyanis miután felgyújtotta feleségét, kirabolt egy házat, egy autót vezető embert fegyverrel megfenyegetett, és ellopta az autóját, majd egy lopott hitelkártyát is használt, vagyis úgy gondolják, valamilyen erős drog hatása alatt állt.