John Charles Villers-Farrow 2002 és 2008 között zaklatott két fiatal fiút, akik a szomszédjában laktak. A férfi magától jelentkezett a rendőrségen, már augusztus óta nyomoztak utána.

Eljárás indult Mia Farrow bátyja, John Charles Villers-Farrow ellen, aki valószínűleg két fiatal fiút is zaklatott szexuálisan – írja a Daily Mail. A 66 éves férfit ezen a héten szerdán vitték be, miután egy névtelen bejelentés alapján augusztus óta nyomoznak utána. A Marylandben élő Villers-Farrow a szomszédja volt a két gyereknek, elmondásuk szerint 2002 és 2008 között folyamatosan zaklatta őket. A férfi maga jelentkezett a rendőrségen.

Mia Farrow testvérének ügye különösen azért megdöbbentő, mert a férfi egykori sógoráról, Woody Allenről nagyon elítélően nyilatkozott, amikor az elvette feleségül nevelt lányát: “Tönkre lesz téve. Szerintem az egész végén börtönben fog kikötni” - mondta korábban Soon-Yi Previn és a színész/rendező kapcsolatáról. John Charles Villers-Farrow húgához hasonlóan a filmiparban próbált elhelyezkedni egy ideig íróként, de itt végül semmire nem jutott, ezért hajókat kezdett árulni.

A Farrow család életében többször is előkerültek már pedofil vádak, Mia Farrow 1992-ben már azért vált el Woody Allentől, mert megtalálta nála a meztelen képeket örökbefogadott lányáról, a gyerekekért folytatott kemény csatározásban pedig még azt is bedobta a nő, hogy Allen molesztálta másik lányukat, Dylant, de a vád végül nem bizonyult megalapozottnak. Allen azóta egyik közösen nevelt gyerekükkel sem tartja a kapcsolatot, viszont vér szerinti gyerekével néha jót tréfálkoznak a fura kapcsolaton.