Egy új amerikai tévésorozat olyan idős nőket – úgynevezett pumákat – mutat be, akik jóval fiatalabb férfiakhoz mentek feleségül, vagy velük randiznak. A sorozatban szereplő egyik ilyen nőt már szuperpumának lehet nevezni, ugyanis 76 éves, és meglepő módon úgy is néz ki, mint egy 76 éves öregasszony, csak jobban igényli a szexet, mint kortársai.

Egy amerikai tévécsatorna, a TLC egy új, félig-meddig reality, félig-meddig dokumentumsorozatot indított,  „Extreme Cougar Wives" (Extrém puma feleségek) címen. A sorozat olyan nők párkapcsolatairól szól, akik jóval idősebbek pasijuknál (vagy férjüknél) – körülbelül ez a „puma", vagy „szuperpuma" definíciója is.

A sorozat egyik csúcspontja a 76 éves Hattie, aki egy igazi szabadszájú szuperpuma. A nagymamakorú nő szégyentelenül és szívesen beszél bármiről, de leginkább arról, hogy mennyire élvezi a szexet, és már a gondolatától is azonnal benedvesedik, illetve hogy a fiatal férfiaktól ő is fiatalnak érzi magát. A bolondosnak tűnő öregasszony szerint azonban ő nem egy ragadozó típus, mint ahogy a pumának nevezett nőkről hiszik, hanem egy olyan idős nő, aki csinos, vonzó, és akiért bomlanak a fiatal férfiak.

A 76 éves nő azt is elmondta, hogy fiatalnak érzi magát, fiatal barátai vannak, fiatalosan viselkedik, és igenis szexinek tartja magát. Elmondása szerint már akkor imádta a szexet, amikor még nem is tudta, hogy mi az, és ha egy férfit vonzónak tart, akkor azt általában meg is kapja. A szuperpuma amúgy láthatóan még soha nem járt plasztikai sebésznél, és még a haját sem festeti, vagyis tényleg úgy néz ki, mint egy 76 éves öregasszony, csak épp nem úgy viselkedik, mint egy átlagos nagymama.