Papa Ridley kicsit túl komolyan vette az elvet, ami szerint mindegy, mit adunk el, csak legyen rajta kutya vagy nő, ezért a 20 éves lányát pucsíttatja azokon a képeken, amelyek a Datsunja eladását segítik.

Azt már minden önjelölt marketingguru tudja, hogy nővel és kutyával minden el lehet adni, de vannak emberek, akiknek a tudása tényleg ennyiben merül ki. Itt van például az oregoni Papa Ridley, aki az eBayen akarja eladni az 1977-es Datsun Z-jét. Ridley nem érezte elégnek leírni, hogy milyen fasza motorral rendelkezik az autó vagy milyen tulajdonságai vannak a váltónak, de még az sem tűnt neki kellően figyelemkeltőnek, hogy minden mondat végét több felkiáltójellel is ellátta.

Az egyébként is autókereskedésből élő férfi egy szexinek szánt nőt is odapakolt a kocsi elé, aki a pucsítástól kezdve a terpeszig mindent elvégzett. A kissé átlátszó fogást persze az internet mindig ugrásra kész trolljai is észrevették, és el is kezdtek róla érdeklődni, hogy a 7500 dolláros, azaz nagyjából másfél millió forintos ár tartalmazza-e a lány szolgáltatásait is. “Nem szép dolog így beszélni a lányomról” – válaszolta a hirdető, ami akár vicc is lehetett volna, de nem az.

Ön szerint ez

A 20 éves Lexxa Ridley valóban a az eladó lánya, ráadásul rendszeresen pózol kissé kurvásan az autók hirdetéséhez készült képeken. “A nők és a kutyák vonzzák az emberek figyelmét” – ismételte a már jól ismert mantrát a büszke apa. Ha valaki azt hinné, csak félig gondolja ezt az egészet komolyan, az téved. Ridley nem csak lányát vonja be a buliba: Max nevű, golden retrivier fajtájú kutyáját is többször bevetette már a sikeres eladások érdekében.