Egy 23 éves amerikai leszbikus arcát a barátnője tinédzserkorú öccse verte szét egy hálaadási vacsora során. A barátnő tagadja, hogy az öccse azért verte volna meg a nőt, mert az leszbikus, az igazi okot azonban nagyon titkolják.

Egy 23 éves amerikai, leszbikus nő, Mallory Owens a barátnője családjánál töltötte a hálaadást Alabamában, ahol a barátnő tinédzser öccse brutálisan megverte őt – írja a Radaronline.com. A fotók szerint tényleg nem egy szimpla verekedésről lehetett szó, a nő arca ugyanis teljesen feldagadt, és tiszta véraláfutás volt közvetlenül az eset után. Az egész incidens akkor történt, mikor a tinédzserkorú ifjabb Travis Hawkins hangot adott nemtetszésének azzal kapcsolatban, hogy nővére Malloryval jár, majd többször is arcon ütötte őt ököllel. A nőnek eltört az orra, mindkét szeme feldagadt, rengeteg sebe és véraláfutása lett, és sürgősen arckorrekciós műtétre is szorult.

„Meg akarta ölni. Szerencséje van, hogy nem sikerült neki. Hál' istennek életben van a lányom, akit viszont alig ismertem fel a kórházban. Borzasztóan nehéz ilyen állapotban látni őt” – mondta a 23 éves áldozat anyja, Kristi Taylor a WKRG tévécsatornának. Az anya szerint nem ez volt az első eset, hogy a 18 éves fiú megtámadta a lányát. Ez év elején a fiú állítólag egy csőkulccsal vágta fejbe Mallory Owens-t, aki bár megsebesült, mégsem jelentette fel támadóját. „Meghívták, hogy töltse náluk a hálaadást. Nem szerettem volna, ha elmegy, még könyörögtem is neki, hogy ne menjen, mert tudtam, hogy a barátnője családja hogyan vélekedik róla, de azt mondta, hogy csak próbálnak kedvesek lenni vele” – tette hozzá az anya.

A 18 éves fiút vasárnap tartóztatták le, de rövid idő után szabadlábra is helyezték. Mallory Owens nővére, aki végig a megvert lány mellett volt a kórházban, az incidens óta rácsok mögött szeretné tudni az elkövetőt. „Nem kéne szabadlábon lennie, mert akár mással is megteheti ugyanezt, vagy ami még rosszabb, befejezi azt, amit a nővéremmel elkezdett”  – mondta az áldozat nővére. A hatóságoknak egyébként már korábban is meggyűlt a baja a Hawkins családdal. Tavaly az apa, az idősebb Travis Hawkins meglőtte a fiát, Travist, de nem tartóztatták le, mivel a fiú nem akart az apja ellen vallani.

Malory Hawkins a sérülései súlyossága ellenére már kedden elhagyta a kórházat, és visszament a házba, ahol napokkal korábban megverték őt. A WKRG csatornának azt nyilatkozta, hogy jól van, és ez csak egy rossz este volt. Elmondta még, hogy nem sok midnenre emlékszik arról az estéről, de szerinte semmi köze nem volt a támadásnak a szexuális orientáltságához. „Sok minden történt köztünk, de ettől még nem utálom az öccsét és a családját sem, vagy akárkit a történtekért” – mondta támadójáról és annak családjáról.

A barátnő, aki egyben a támadó nővére is, azt nyilatkozta, hogy a verésnek megvolt az oka, és később el is fogja mondani, hogy mi volt az. „Egyáltalán nem védem őt, de tudom, hogy miért volt dühös, és ez ki is fog derülni” – beszélt a titokzatos okról a barátnő, aki leszögezte, hogy nem az volt a fiú problémája, hogy a lány leszbikus. A tinédzser védője szerint a fiú most bújkál, mert az eset óta halálos fenyegető üzeneteket kap. „Az emberek túlreagálták ezt” – mondta a védő.