horoszkóp

Gyereknemzési stopra ítélt egy bíró egy amerikait

2012.12.06. 12:11
Corey Curtis sorra nemzi a gyerekeket, ennek próbált most gátat vetni egy wisconsini bíró. A férfival a fő probléma az, hogy hat nőtől kilenc gyereke van, de gyerektartást nem fizet utánuk. Az amerikai csúcstartó azonban messze nem ő.

A wisconsini Corey Curtis zömmel koldulásból tartja fenn magát. Magát és népes családját, merthogy a Smoking Gun cikke szerint a férfi eddig kilenc gyereket nemzett, és nem tűnik úgy, hogy leállna. Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen, a kilenc gyereket hat nővel hozta össze.

Az állami szervek megelégelték a sok pulyát, és egy bíró elé idézték a férfit. A 44 éves Curtist a bíró kötelezte rá, hogy hagyjon fel a nők megtermékenyítésével. Ennek fő oka, hogy nem fizette a gyerektartást az exnőinek. A bíró elmondta neki, korábbi hároméves próbaidejét kockáztatja, ha újabb nőt ejt teherbe.

A férfi összesen 90 ezer dollárral (19,44 millió forinttal) és annak kamataival tartozik gyermekei anyjainak. Ha ezt kifizeti, csak akkor termékenyíthet meg egy újabb nőt. Curtis többszörösen büntetett előéletű, részt vett már betörésben és kamucsekkek kiállításában is.

Az ő sztorija nem egyedülálló az Egyesült Államokban. Egy kentucky-i férfit a szextől való tartózkodásra ítéltek, mert 11 nőtől 12 gyereke volt már. A csúcstartó azonban a szomszédos Tennessee-ben dolgozott az utódokon, meg sem állt 20 gyerekig (11 nőtől).