Ha nagyon szeretnénk örökre elhunyt kedvencünk mellett maradni, és van felesleges 2500 dollárunk, akkor lehetőségünk van ékszerré változtatni állataink hamvait, de akár milliókat is költhetünk a gyémántokra.

Állatot elveszteni a világ legszomorúbb dolgainak egyike, a kedvenceink halála miatti szomorúságban pedig sok mindenre képesek vagyunk. A nagy búcsúztatú ceremóniák szervezése még egy dolog, de a LifeGem új szolgáltatása már tényleg a leghardcore-abb gyászolókat célozza meg: némi pénzért cserébe ékszert készítenek kutyáink és cicáink hamvaiból - írja a Daily Mail.

Szerintem ez

A 2500 dollárról, azaz nagyjából félmillió forintról induló szolgáltatás a honlap tájékoztatása szerint azért éri meg nagyon, mert egy gyűrű segítségével nap mint nap adózhatunk kedvencünk emlékének, és időtlenné teszi a kapcsolatot vele. A honlap egyébként is ízlésesen tálal: “Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor életed egyik legkeményebb időszakát éled. Tudom milyen, mert én is átéltem” - szól a köszöntő Greg Herro vezérigazgatótól.

A magát egyszerűen csak macskaimádóként leíró nő is csupa jó dolgot mondott természetesen: “Ez számomra egy lehetőség volt, hogy a kis dívámból valami olyan készüljön, ami örömet okoz nekem” - sorolta előnyeit a különleges ékszereknek, kiemelve, hogy a nagyjából három hónap alatt elkészülő emlékgyémántok is tökéletesek lettek. Ha nagyon emlékezni akarunk, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni: a honlapon lehetőség nyílik 13000 dolláros ékszer készíttetésére is, ami majdnem hárommillió forintot jelent.